Skip links

VVE en Woningcorporaties

Ben je op zoek naar een betrouwbaar eerste aanspreekpunt en een vraagbaak voor gebruikers, bezoekers en leveranciers van jouw pand? Dan zijn wij de juiste partner voor jou. Onze technische dienst draagt actief bij aan de gastvrijheid en het gevoel van veiligheid in jouw omgeving, zichtbaar aanwezig en alert. Wij houden een oogje in het zeil en spreken mensen, indien nodig, aan op het naleven van de huisregels.

Het behoud van woon- en werkgeluk vereist zorgvuldig onderhoud, waarbij de omgeving een cruciale rol speelt en de gebruikers centraal staan. Onze huismeesters zorgen ervoor dat het pand en de algemene ruimtes leefbaar en goed onderhouden blijven. En mochten er kleine reparaties of andere technische werkzaamheden nodig zijn, dan regelt een van onze technische dienst medewerkers het direct, zo snel mogelijk.

Door gebruik te maken van onze huismeesterdiensten kun je erop vertrouwen dat alle aspecten in en rondom jouw pand adequaat worden beheerd. Ontzorgen is onze missie. Wij nemen taken als het uitvoeren van kleine reparaties, het melden van storingen aan de juiste instanties, toezicht houden op werkzaamheden, controleren van technische installaties en het regelen van afval volledig uit handen. Zo kun jij je blijven concentreren op wat echt belangrijk is voor jou.

CONTACT

Wij helpen
u graag!

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via telefoon of email.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.