Skip links

Vastgoedservice

Onze Vastgoedservice biedt de garantie van voortdurende kwaliteit en kostenbeheersing gedurende de gehele levenscyclus van uw vastgoed. Als uw betrouwbare partner voor onderhoud en verbouwingen streven wij ernaar om uw vastgoed continu optimaal rendement te laten behalen. U kunt volledig op ons vertrouwen, want wij nemen alle zorgen met betrekking tot uw vastgoed uit handen.

Bij klussen is expertise niet altijd vereist, maar wel de juiste mankracht. Heeft u een helpende hand nodig? Onze deskundige klusjesmannen staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om het netjes wegwerken van kabels, het vervangen van een lampje of het aansluiten van elektrische apparaten; geen klus is voor ons te uitdagend. Wij begrijpen dat extra hulp soms lastig te vinden is, en daarom staan onze klusjesmannen klaar om u uit de brand te helpen. Ze verzorgen een breed scala aan klussen en zorgen ervoor dat elke opdracht de aandacht krijgt die het verdient.

CONTACT

Wij helpen
u graag!

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via telefoon of email.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.