Skip links

Onderhoud bij

Onderwijsinstellingen

Reparaties en klusjes op school

Een schoolgebouw wordt intensief gebruikt. Dagelijks bewegen er leerlingen, studenten en leraren door het pand. Dat vraagt om gedegen en structureel onderhoud! Het repareren van stoelen, controleren van lampen, vervangen van kitnaden, verven van kozijnen, verleggen van kabels, ophangen van whiteboards, afhangen van deuren, renoveren van sanitair of schilderen van muren: DOOR facilitair maakt het!

Klusjesman of conciërge voor scholen

Als betrouwbare en flexibel inzetbare partner, klaren wij de klus wanneer de conciërge er niet aan toekomt of afwezig is. We plannen groot onderhoud of structurele werkzaamheden in de vakanties, zodat de leerlingen en studenten weinig overlast ervaren. Maar is er een acuut probleem? Dan staan we direct paraat! Onze organisatie is namelijk zo ingericht dat we snel kunnen schakelen en voor vrijwel elke vraag de vakkennis in huis hebben.

Onderhoud en beheer terrein school

Naast de service van DOOR facilitair biedt de DOOR groep met DOOR groen en DOOR infra het onderhoud en beheer van het buitenterrein aan: grasmaaien, onderhoud van bomen en borders of straatwerk. Hierdoor heb je één partner en één aanspreekpunt voor al het onderhoud van je school.

Contactgegevens DOOR groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld